Apple Special Event — 12 September 2017 →

· · 0 comments

What I expect:

  • “iPhone 8/Pro/X/Edition”
  • “iPhone 7S & 7S Plus”
  • iOS 11, tvOS 11, macOS 10.13 High Sierra, watchOS 4
  • Apple Watch Series 3 with LTE
  • Apple TV 4K
  • software (iTunes Next?)

September 12, 2017. 10:00 PDT / 17:00 GMT / 19:00 CET.

Chcesz zwrócić mi na coś uwagę lub skomentować? Zapraszam na @morid1n.

Leave a Reply